Profilkläder Malmö

Svensk Reklam

Många arbetsplatser mår bra av att kunna erbjuda kläder som ger en känsla av enhetlighet och gemenskap. Med profilkläder så gör man det tydligt vem som jobbar på plats och det leder till att besökare och kunder påverkas på ett positivt sätt. Nu är det förstås inte så att man måste klä sig i tråkiga t-shirts för att se till att alla har samma uniform.

Vi vet att det är viktigt med snygga och bekväma kläder, och att det inte bara handlar om att välja en bra färg och att trycka logga och budskap över rygg och bröst. Faktum är att man kan nå ännu bättre effekt på ett mycket subtilare sätt, och genom att erbjuda kläder som folk faktiskt vill ha på sig så sprider man företagets profil och budskap på ett väldigt effektivt vis.

Profilkläder Malmö vill ha

Hur ska man då välja rätt typ av kläder för sin arbetsplats? Det finns en hel del saker att betänka. Här finner vi till exempel saker som:

  • De fysiska krav som ställs på plats. Det kanske är kallt då man arbetar i eller omkring kylrum, och det kan också vara så att profilkläderna måste ha en skyddande funktion.
  • Plaggen ska vara bekväma. Vissa arbetsplatser kan ha ett stort behov av saker som kepsar och tröjor med fickor medan andra kräver en helt annan typ av beklädnad.
  • Kläderna ska vara lätta att hålla snygga med vanlig tvätt så att man inte slutar använda dem för att det blir för dyrt med ständig kemtvätt.

Vi tar fram t-shirts, tröjor, byxor och specialdesignade plagg som inkluderar ditt företags profil. Det här är profilkläder Malmö som man gärna ses i och som skapar en gemenskap. Vi ser till att arbetsjackor och arbetsbyxor är gjorda av säkra material som är bekväma att röra sig i och som erbjuder det skydd som man krävas under varma och kalla årstider.

Satsa på rätt plagg

För att man ska lyckas med arbetskläder som faktiskt används så gäller det att satsa på rätt plagg. Här bör man betänka vad anställda faktiskt har behov av samt vad som passar in i arbetsmiljön. Vi kan hjälpa dig med smarta förslag och ta fram lösningar som gör att ditt företags profilering förstärks både på arbetsplatsen och i andra sammanhang.